Zoeken
W20-011 Wonderwoods _T8A0982-Pano.jpg

Funderingen

Volker Staal en Funderingen heeft een grote range aan technieken voor de passende fundering van uw project. Op deze site kunt u onze diverse technieken bekijken, waarbij een korte uitleg is gegeven hoe de techniek in zijn werk gaat. Natuurlijk is elke ondergrond anders, waardoor niet elke techniek overal ingezet kan worden. Neem vooral contact met ons op als u op zoek bent naar de beste funderingsoplossing voor uw project.

Groutankers 1024 Amsterdam Carlton PICT0009160108b.jpg

Ankers

Voor het verankeren van de bouwputwanden heeft VSF diverse soorten ankermachines en boorstellingen beschikbaar. VSF heeft ook veel ervaring met het installeren van zuigankers.

Lees meer
Werken onder luchtdruk002.jpg

Caissons en luchtdruktechnieken

Wij beschikken over veel ervaring met caissontechnieken en luchtdrukwerk.

Lees meer
IMG_0702.JPG

Grondverbetering

Voor die situatie waarbij bestaande bodemopbouw onvoldoende is, kan VSF op diverse manieren de grondgesteldheid verbeteren waardoor bouwwerken beter uitvoerbaar worden.

Lees meer
W15-020 Felixstowe site wk 17 IMG_5997.JPG

Palen

VSF heeft veel kennis en ervaring in het berekenen, leveren en aanbrengen van een grote variëteit aan paalfundaties, zowel op land als op water en zowel geheid, geboord als gegraven.

Lees meer
Palenwanden Palenwanden Velperplein.jpg

Wanden

Vanwege het grote arsenaal aan materieel kan VSF afhankelijk van de bodemopbouw en omgevingsfactoren nagenoeg elke vorm van bouwputwand of kademuur uitvoeren. Ook de engineering hiervan kan in eigen huis worden gedaan.

Lees meer
KH 300 GLS IMG_2163.JPG

Materieel t.b.v. funderingen

Een overzicht van een deel van het materieel van Volker Staal en Funderingen wat gebruikt wordt voor het uitvoeren van funderingswerken.

Lees meer
IMG_2857.jpg

Offshore Olie en Gas

Volker Staal en Funderingen heeft veel ervaring met offshore heiwerk wat in diverse landen en zeeën over de hele wereld is uitgevoerd. VSF wordt meestal vanaf de start bij het project betrokken om te komen tot een veilige en betrouwbare oplossing voor de fundering. VSF draagt dan zorg voor de engineering en het leveren, mobiliseren, bedienen en demobiliseren van het hei- en groutmaterieel. Daarnaast zorgt VSF voor het reservematerieel en het juiste personeel. VSF heeft voor diverse bedrijven in de olie-industrie gewerkt.  

Lees meer
d38401d6dc0b3b299898afd14753172b_200x200.jpg

Offshore Olie en Gas

Lees meer
12-034 WODS_ DSC00163.jpg

Offshore Wind

Lees meer
IHC IMG_8548.JPG

Offshore Wind

De laatste jaren is het aantal windparken spectaculair gestegen. VSF heeft meegewerkt aan de installatie van (delen van) diverse parken. VSF heeft ervaring in het uitvoeren van heiwerk in diverse landen en op diverse zeeën. VSF wordt meestal vanaf de start bij het project betrokken om te komen tot een veilige en betrouwbare oplossing voor de fundering. VSF draagt dan zorg voor de engineering en het leveren, mobiliseren, bedienen en demobiliseren van het hei- en groutmaterieel. Daarnaast zorgt VSF voor het reservematerieel en het juiste personeel.

Lees meer