Zoeken
VSM Terrein_2.JPG

Over ons

VSF is een gespecialiseerd funderingsbedrijf met 90 vakmensen en een zeer modern machinepark. Wij ontzorgen klanten met funderingsuitdagingen volledig van ontwerp tot realisatie. Wij opereren onder de vleugels van Volker Wessels, een van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Ons kantoor staat in Dordrecht onder de rook van Rotterdam. En die Rotterdamse mentaliteit die past bij ons. Wij zijn no nonsense harde werkers die samenwerken in een hecht team met veel lol. Wij kiezen bewust voor een beperkt aantal werkgebieden en technieken omdat we geloven dat je niet overal goed in kan zijn.

Ons management team

Onze missie

VSF is dé partner in ontwerp en uitvoering van de meest passende funderingsoplossing. Traditioneel en simpel als het kan - innovatief en geavanceerd als het moet. Dat is ons vakmanschap

Onze visie

Naast traditionele, kosten efficiënte funderingsoplossingen wordt onze branche steeds meer gevraagd om specialistische oplossingen - die tevens omgeving gedreven zijn. Aantoonbaarheid, digitalisering en verbeterde samenwerking met andere bouwpartners zijn belangrijke thema's. Kortom, de funderingsbranche moet verder innoveren.