icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

VolkerWessels onderneming

VSF is een business unit van Van Hattum en Blankevoort, een zelfstandig opererende werkmaatschappij van VolkerWessels. Als onderdeel van VolkerWessels weet VSF zich verzekerd van toegang tot alle bouwkundige en civiele disciplines vanuit het moederbedrijf en de zusterondernemingen.

Meer over VolkerWessels

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

Lees meer

Samen Sterk

De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen. Onze werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Regionale bouwondernemingen met lokale naam en faam. Maar met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zijn we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.

Organisatie

VolkerWessels is een privaat gefinancierde onderneming. Een gedetailleerde beschrijving van de structuur van onze onderneming vindt u in ons

Financieel Jaarverslag en op de pagina over onze organisatie.