icon-arrow-right
HomeOffshore

Offshore

Op het gebied van funderingen en staalconstructies is Volker Staal en Funderingen reeds vele jaren actief voor de offshore sector in Europa.  

Het bedrijf is gespecialiseerd in zware en complexe staalconstructies  en funderingstechnieken. VSF en haar moedermaatschappij, infrastructuur specialist Van Hattum en Blankevoort, zijn beiden werkmaatschappijen van VolkerWessels, één van de grootste bouwbedrijven in Europa.

VSF heeft veel ervaring en expertise in funderingstechnieken zowel op het water als op land. In combinatie met een uitgebreide vloot aan materieel, waaronder drijvende kranen, kan VSF een compleet  project aanbieden, inclusief ontwerp, engineering en leverantie.

Offshore Olie en Gas

Volker Staal en Funderingen heeft veel ervaring met offshore heiwerk wat in diverse landen en zeeën over de hele wereld is uitgevoerd. VSF wordt meestal vanaf de start bij het project...

Lees meer

Offshore Wind

De laatste jaren is het aantal windparken spectaculair gestegen. VSF heeft meegewerkt aan de installatie van (delen van) diverse parken. VSF heeft ervaring in het uitvoeren van heiwerk in diverse...

Lees meer
+