Zoeken

VolkerWessels en werkmaatschappijen introduceren nieuw beeldmerk

verbonden door een krachtig beeldmerk met behoud van diversiteit en eigen lokale cultuur

0051-006_Logo-VSF_RGB.jpg

Nieuw beeldmerk

Vanaf vandaag zijn VolkerWessels en (bijna) alle werkmaatschappijen in Nederland te herkennen aan een nieuw beeldmerk. In de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden op onze digitale kanalen, materieel, auto’s, bouwplaatsen en alle andere plekken waar we aan het werk zijn. Deze wijziging stelt ons in staat nog beter te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen.

Beeldmerk_RGB.jpg

Geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid

Het nieuwe beeldmerk vind zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie enerzijds en de drang tot vernieuwing tot het betreden van nieuwe paden, anderzijds. Omdat VolkerWessels de diversiteit en de eigenheid van iedere werkmaatschappij binnen ons concern koestert, behouden alle werkmaatschappijen in Nederland hun naam en zijn ze herkenbaar aan het nieuwe beeldmerk en de éénduidige stijl.

Trots

Voortaan voeren ook wij  het nieuwe beeldmerk met de naam VSF. Met deze toevoeging is het nog duidelijker dat wij deel uitmaken van één sterk, gezond bedrijf. We zijn er trots op dat wij onderdeel zijn van de VolkerWessels familie!

VolkerWessels en werkmaatschappijen introduceren nieuw beeldmerk en logo
Bekijk video