Zoeken

Uitbreiding machinepark VSF

Op 8 september nam het voltallige personeel van VSF de gloednieuwe hei-boorstelling Woltman 160DR uit handen van Woltman Piling and Drilling Rigs in ontvangst. Een belangrijke kwalitatieve en duurzame uitbreiding van het Dordtse machinepark waarmee complexe funderingswerken met alle soorten, extreem lange en/of zware in de grond gevormde of prefab palen geproduceerd kunnen worden.

DSC09980.JPG

De Woltman 160DR is één van de grootste funderingskranen in zijn soort, waarvan slechts enkele exemplaren zijn geleverd.
De ruim 170 ton wegende Woltman is multifunctioneel inzetbaar voor het aanbrengen van  TVSi-palen, prefab- en vibropalen, combiwand, boren en trillen. De makelaar is verbonden met de basismachine d.m.v. twee schoor- of topcilinders aan de bovenzijde en een schuiftafel aan de onderzijde. De makelaar is zowel voor- als achterover, traploos hydraulisch in diverse standen instelbaar.
Kenmerkend is ook de 51 meter makelaarlengte (uit te breiden tot 56 meter) en het feit dat zowel de stelling als PVE-powerpack zijn uitgerust met Stage-V motoren, volgens de actuele emissie-eisen.
In onderstaande video hoor en zie je meer over onze nieuwste funderingsmachine:


Binnenkort laten we de Woltman 160DR in bedrijf zien, op project Selectieve Onttrekking in IJmuiden.