icon-arrow-right
HomeOver VSFVolkerWessels onderneming

VolkerWessels onderneming

Volker Staal en Funderingen is een volledige dochteronderneming van Van Hattum en Blankevoort. Van Hattum en Blankevoort is een zelfstandig opererende werkmaatschappij van VolkerWessels. Als onderdeel van VolkerWessels weet VSF zich verzekerd van toegang tot alle bouwkundige en civiele disciplines vanuit het moederbedrijf en de zusterondernemingen.

Meer over VolkerWessels

VolkerWessels is een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore. We ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren. En dat doen we voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders,  leveranciers en de maatschappij in het algemeen.

Wij creëren meerwaarde voor al onze stakeholders. Dat bereiken we met onze enthousiaste en vakkundige mensen, gezond ondernemerschap en een flinke dosis innovatiekracht. Onmisbare voorwaarden hierbij zijn de vaste onderdelen van ons beleid: veiligheid, integriteit en duurzaamheid. 14.500 enthousiaste en deskundige collega’s in zo’n 120 ondernemingen uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Canada/Verenigde Staten vormen samen VolkerWessels.

Samen Sterk

De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen. Onze werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Regionale bouwondernemingen met lokale naam en faam. Maar met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zijn we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.

 

Organisatie

VolkerWessels is een privaat gefinancierde onderneming. Een gedetailleerde beschrijving van de structuur van onze onderneming vindt u in ons

Financieel Jaarverslag en op de pagina over onze organisatie.

+