icon-arrow-right
HomeOver VSF Heier / Funderingsmedewerker

Heier / Funderingsmedewerker

Volker Staal en Funderingen Productie / Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2020-02-10

Volker Staal en Funderingen (VSF) is een civiel aannemingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk. VSF beschikt over specialistisch materieel, voor zowel op het land als op het water, waarmee de funderingswerken worden gerealiseerd.

VSF is betrokken bij veel vooraanstaande infrawerken waarin de meest uiteenlopende funderingstechnieken worden toegepast. Kijk voor een kleine bloemlezing eens op onze projectenpagina

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiaste medewerkers waarbij motivatie en inzet belangrijker zijn dan veel kennis en ervaring.

Goed kunnen samenwerken in een kleine ploeg is wel één van jouw capaciteiten. Evenals een goed veiligheidsbewustzijn omdat we iedereen weer gezond en wel naar huis willen laten gaan aan het einde van de werkdag.

Wat bieden wij

Wij willen de beste keuze zijn voor onze werknemers, waarbij een lange termijn relatie voorop staat.

Wij bieden daarom persoonlijke aandacht aan iedere individuele medewerker en willen maatwerk leveren als het gaat om arbeidsvoorwaarden. Immers geen persoon is hetzelfde. Of het nu gaat om salaris, of om ontwikkelmogelijkheden: wij gaan graag het gesprek met jou aan om tot het best passende voorwaardenpakket te komen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies? Reageer dan via de onderstaande link en stuur ons jouw CV met motivatie. https://www.vsf.nl/nl/over-vsf/vacatures/solliciteren

Ons bedrijf

Volker Staal en Funderingen (VSF) is een civiel aannemingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk. VSF beschikt over specialistisch (drijvend) materieel, waarmee de funderingswerken worden gerealiseerd.

 

VSF is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001: 2015; VCA** (2008/5.1), OHSAS 18001, NEN Veiligheidsladder (trede 3) en CO2-prestatieladder (trede 5).

 

VSF is lid van Bouwend Nederland, de Nederlandse Vereniging van Funderingsbedrijven (NVAF), DFI, IRO en mede initiatiefnemer van Geobrain.

+