icon-arrow-right
HomeOver VSF Calculator Funderingen

Calculator Funderingen

Volker Staal en Funderingen Calculatie

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2021-09-13

Ben jij van de cijfers vóór en achter de komma, voel je je thuis bij een civiele aannemer en kijk je ernaar uit om te werken in een team met enthousiaste collega's? Dan is dit de baan voor jou!

_T8A0784.jpg

Jouw uitdaging

Als Calculator Funderingen ben je verantwoordelijk voor het maken van complete kostprijsbegrotingen. Je bent daarom nauw betrokken bij de tenders en projecten die wij uitvoeren. Je werkt zelfstandig, maar bent uiteraard wel onderdeel van het team. Samen winnen en maken we de mooiste projecten! Jouw kennis en expertise is daarbij van cruciaal belang. Gevraagd en ongevraagd breng jij daarom je kennis en expertise in tijdens de verschillende fasen van een project. Je denkt mee over de meest efficiënte wijze van uitvoering en draagt eventuele alternatieven aan. Ook ben je betrokken bij de inventarisatie en beoordeling van de onzekerheden en risico’s van een project en toon je technisch en contractueel ondernemerschap. In onze organisatie staat veiligheid hoog in het vaandel en vinden we duurzaamheid vanzelfsprekend.

 

Ben jij van de cijfers vóór en achter de komma, voel je je thuis bij een civiele aannemer en kijk je ernaar uit om te werken in een team met enthousiaste collega’s? Dan is dit de baan voor jou!

Jouw profiel

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal een MBO-diploma Civiele Techniek
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met civiele, infra- of bouwkundige projecten
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met calculatiewerkzaamheden van civiele projecten
  • Je bent accuraat en je kunt goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen
  • Je bent kostenbewust en op de hoogte van prijsvorming gegevens en marktontwikkelingen
  • Je hebt een analytische en nuchtere blik
  • Je staat open voor nieuwe inzichten. Als iets slimmer of sneller kan, laat jij het als eerste weten!
  • Je houdt het hoofd koel in de dynamiek die civieltechnische projecten met zich meebrengen
  • Je toont ondernemerschap en zoekt altijd naar kansen.

Ons aanbod

Bij VolkerWessels werk je samen aan de meest innovatieve projecten van Nederland. Dat voel je overal, ook binnen Volker Staal en Funderingen. Er is vertrouwen en ruimte voor nieuwe ideeën. Je ontmoet collega's die je vooruit helpen. Er wordt hard gewerkt en de medewerkers zijn trots op wat zij doen. Dat geeft energie! Daarnaast bieden wij een prima pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen.

 

Solliciteren

Zie jij jezelf wel als calculator aan de slag gaan? Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Als je vooraf vragen hebt, staat Melanie van Leeuwen (HR-adviseur) je graag te woord. Zij is bereikbaar op nummer 088-1865100. Voor deze vacature is een integriteitstoetsing van toepassing als onderdeel van de selectieprocedure.

 

Ons bedrijf

Volker Staal en Funderingen (VSF), onderdeel van Van Hattum en Blankevoort, is een civiel aannemingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk. VSF beschikt over specialistisch materieel, voor zowel op het land als op het water, waarmee de funderingswerken worden gerealiseerd. VSF is betrokken bij veel vooraanstaande infrawerken waarin de meest uiteenlopende funderingstechnieken worden toegepast. Kijk voor een kleine impressie eens op onze site / projecten.

 

De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Het personeelsbeleid is erop gericht medewerkers te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten. Met trots voor het eigen product en plezier in het werk, creëren zij kans voor henzelf en het bedrijf. Veiligheid, duurzaamheid en integriteit zijn de randvoorwaarden voor het succes. Volker Staal en Funderingen is onderdeel van VolkerWessels, dat met ruim 125 bedrijven en circa 15.000 medewerkers bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

+