icon-arrow-right
HomeNieuws Baas van Morgen

Baas van Morgen

Actueel

VSF is voor 1 dag het domein van De Baas van Morgen geweest. De 14-jarige Efekan is op donderdag 24 januari 2019 de Baas voor één Dag geweest bij VSF.

Tot zijn taken behoorden het uitvoeren van een veiligheidsronde bij de technische Dienst en het onderzoeken van verbeteringen op het gebied van personeelstevredenheid.

De dag begon met een gezamenlijk ontbijt van 66 “Bazen van Nu” uit het Rijnmondgebied tezamen met de 66 “Bazen van Morgen”. Daarna volgde een introductie over VSF, een rondleiding over de werf en een inspectie bij de Technische Dienst van VSF.

Laurent van Mansfeld, directeur van VSF: Het is een geweldige ervaring om deze jongeren te inspireren, zelfvertrouwen te geven en aan te moedigen om het beste uit zichzelf te halen. Er zit veel verborgen talent in deze jongeren. Met een beetje extra inspanning kan dat aangeboord worden. De 14-jarige Efekan heeft een mooie ervaring achter de rug en heeft zich prima gemanifesteerd als Baas van Morgen bij VSF. Hij wil later architect worden.

JINC

“JINC gelooft dat ieder kind talent heeft. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Daarom strijden we voor een maatschappij waarin je achtergrond niet bepalend is voor je toekomst. Een Nederland waarin ieder kind evenveel kansen krijgt. Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8-16 jaar aan een betere start op de arbeidsmarkt. Het JINC-programma leert hen solliciteren, laat ze kennismaken met verschillende beroepen en helpt ze ontdekken welk werk bij hun mogelijkheden en talent past.” VSF ondersteunt JINC hierin.

+